Το Ροζ Χαλαζία τον χρησιμοποιούσαν ως σύμβολο του έρωτα και της αγνής αγάπης.
Με τη ελκτική του δύναμη εξασφαλίζουμε αρμονία στην καρδιά, χαρίζει ευαισθησία, μας μαθαίνει να αγαπάμε, να αποδεχόμαστε και να συγχωρούμε. Επίσης προσελκύει τον αληθινό ρομαντικό έρωτα και βοηθά να στεριώσει μια σχέση και χρησιμοποιείται για να επιβεβαιώσει την πίστη σε ένα ζευγάρι. Μας προσελκύει πιστούς και καλούς φίλους. Φέρνει βαθιά εσωτερική ίαση και αγάπη για τον εαυτό μας και μας χαρίζει αισιοδοξία, χαρά, δημιουργικότητα, ευδιαθεσία και ζωτικότητα.

Με την προστατευτική του ιδιότητα ο Ροζ Χαλαζίας προστατεύει τα νεογέννητα και την παιδική ηλικία. Βοηθά να ξεπεραστεί η κατάθλιψη ή η αυτοκαταστροφή. Κατευνάζει τον εσωτερικό πόνο και θεραπεύει το αίσθημα της έλλειψης. Αν ποτέ δεν δεχθήκατε αγάπη, ο Ροζ Χαλαζίας ανοίγει την καρδιά σας προκειμένου να γίνετε πιο δεκτικοί. Σας διδάσκει πώς να αγαπάτε τον εαυτό σας. Είναι πολύ δύσκολο να ανοίξουμε στην αγάπη των άλλων ή να αγαπήσουμε αληθινά κάποιον, εάν δεν αγαπάμε τον εαυτό μας.

Είναι μια μαντική πέτρα για ερωτικά θέματα. Απομακρύνει την αρνητική ενέργεια και την αντικαθιστά με δονήσεις αγάπης. Στο σπίτι χαρίζει αρμονικές γεμάτες αγάπη σχέσεις. Βοηθά και φέρνει αγάπη και κατανόηση στις φιλίες και σε οποιαδήποτε ανθρώπινη σχέση.

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του Ροζ Χαλαζία είναι εξίσου σημαντικές καθώς δυναμώνει την καρδιά, διεγείρει το κυκλοφορικό, καταπολεμά τα λεμφώματα και απελευθερώνει τις ακαθαρσίες των σωματικών υγρών. Βοηθά τους ψυχολογικά ασταθείς

Καθαρίζεται με λευκό φασκόμηλο και φορτίζεται στο φως του ήλιου και της σελήνης.
Τοποθετείτε σε βωμούς αγάπης, στην καρδιά μας , δίπλα στο κρεβάτι μας ή σε παιδικά δωμάτια ή σε φυλαχτά για προσέλκυση νέου συντρόφου.

Αντιστοιχεί στα ζώδια Ταύρος, Καρκίνος και Ζυγός
Τσάκρα 4ο

Για τα φυλαχτά, ρωτήστε μας ή μέσω email ή μέσω της ιστοσελίδας μας ή στα παρακάτω τηλέφωνα 2114140220, 6938658400.