Πήρε την ονομασία του από την Ιταλική λέξη “avventure” που σημαίνει περιπέτεια. Στην Ανατολή ονομαζόταν ο Λίθος του Αυτοκράτορα και χρησιμοποιείτο ως φυλακτό.
Είναι ένας λίθος που έλκει τύχη, προστασία, αφθονία, διαύγεια, ισορροπία, ευτυχία, αισιοδοξία και ευημερία.

Θεωρείται πως φέρνει μεγάλη τύχη σε κάθε είδους τυχερά παιχνίδια, και γι’ αυτό οι μανιώδεις παίκτες συνηθίζουν πάντα να κρατούν μια Αβεντουρίνη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επίσης φέρνει ευεξία, ζωτικότητα, καλή διάθεση και βοηθά στη δημιουργικότητα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυλαχτό, σε φυλαχτά για τύχη, πλούτο ή κέρδη ή για προσέλκυση φλερτ και τύχη στον έρωτα που δημιουργούμε εμείς στο Indira e-shop. Επίσης βοηθά τη διανόηση, την ηρεμία και την έκφραση ειδικά σε ομιλητές καθώς και ενδυναμώνει τις ηγετικές ικανότητες και την αποφασιστικότητα.

Με την κρυσταλλική του ενέργεια καλμάρει το θυμό και τη νευρικότητα και διαλύει τα αρνητικά συναισθήματα. Ψυχολογικά μας κατευνάζει, μας εξισορροπεί και μας εξουδετερώνει τα καταπιεσμένα συναισθήματα. Ενεργοποιεί την αντίληψη και βοηθά το συντονισμό. Ενώνει την καρδιά που έχει διχαστεί από το νου.

Με τη θεραπευτική της ιδιότητα η Αβεντουρίνη είναι ευεργετική για το θύμο αδένα και την καρδιά, τα τραύματα, το νευρικό σύστημα και έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Ισορροπεί την αρτηριακή πίεση, δρα προληπτικά κατά της αρτηριοσκλήρωσης και του εμφράγματος προστατεύοντας την καρδιά. Είναι ευεργετική για το εμφύσημα. Μας ανακουφίζει από τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες που προέρχονται από έντονο άγχος.

Καθαρίζεται με λευκό φασκόμηλο και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου και της
σελήνης

Τοποθετείται σε βωμούς πλούτου, πάνω στην καρδιά μας, σε τσάντα ή πορτοφόλι και μέσα σε ταμειακή μηχανή.

Αντιστοιχεί στα ζώδια Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι, Καρκίνος, Παρθένος και Ιχθείς.

Τσάκρα στο 4ο.

Για τα φυλαχτά, ρωτήστε μας ή μέσω email ή μέσω της ιστοσελίδας μας ή στα παρακάτω τηλέφωνα 2114140220, 6938658400.