ΦΘΟΡΙΤΗΣ

Ο λίθος Φθορίτης υπάρχει σε ένα μεγάλο φάσμα χρωμάτων, από το βαθύ ιώδες μέχρι το μπλε, το πράσινο, το κίτρινο, το καφέ, το πορτοκαλί και το ροζ. Μπορεί ακόμη να είναι εντελώς άχρωμος.
Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να καλλιεργήσει ένα ευνοϊκό περιβάλλον στον εργασιακό χώρο, βοηθώντας τον κάτοχό του να συγκεντρωθεί και να δημιουργήσει, διώχνοντας μακριά το άγχος και τις κακές επιρροές. Επίσης προσφέρει στήριξη και οργάνωση στους επαγγελματίες, ευνοεί τις συνεργασίες, τη δημιουργικότητα, δίνει αυτογνωσία και πίστη στις ικανότητες. Έλκει τον πλούτο και την αφθονία σε όλα της τα επίπεδα και σχετίζεται με την πρόοδο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η Κρυσταλλική Ενέργεια του λίθου προσφέρει ψυχολογική προστασία, θάρρος και δύναμη για συγχώρεση.
Είναι πολύτιμος για το διαλογισμό και το άνοιγμα του Τρίτου Ματιού καθώς καθαρίζει την αύρα, γειώνει την ενέργεια και βοηθά τη διαδικασία του. Επίσης τονώνει τις μαντικές ικανότητες. Διώχνει το άγχος και το στρες.

Ο Φθορίτης προσφέρει ηρεμία και γαλήνη, και βοηθά τον κάτοχό του να συγκεντρωθεί και να διακρίνει την αλήθεια πίσω από τις ψευδαισθήσεις των περιστάσεων.
Φορέστε τον ή τοποθετήστε τον στο οικείο περιβάλλον σας για να απομακρύνει την αρνητική ενέργεια και το στρες.

Καθαρίζεται με Λευκό Φασκόμηλο και φορτίζεται στον ήλιο και στο φεγγάρι.

Αντιστοιχεί στα ζώδια: Κριός, Δίδυμοι, Παρθένος, Αιγόκερος, Υδροχόος και Ιχθείς.

Τσάκρας : 3ο και 6ο